Compromís amb la transparència

Felicitem a l’equip de govern per fer allò que Compromís per Montserrat demana des de maig, ser transparents. Des de l’oposició hem aconseguit que per primera vegada l’Ajuntament de Montserrat publique les nòmines dels regidors ‪#‎Transparència‬.

A nosaltres, no sols ens interessa el sou en net o brut dels regidors i/o alcalde, sobretot ens interessa la despesa total que suposa per al poble, perquè tant en net com en brut són diners dels contribuents. El gran canvi en aquestos pressupostos 2016 ha sigut incloure als regidors de l’equip de govern en el Règimen General de la Seguretat Social. I la seguretat social se paga dels diners públics.

Per tant, els regidors solament cobren entre 10 i 50 euros més aproximadament al mes “en net” però el poble està pagant aquest any uns 21.000 euros més que l’any anterior pels òrgans de govern. Aclarides les xifres totals, ens reiterem en la felicitació a l’equip de govern per la transparència mostrada finalment, fets que donen claredat a l’absoluta opacitat que va caracteritzar els anys del govern del Partit Popular, que en l’actualitat només busca rèdit personal.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *