Compromís per Montserrat ha presentat el projecte “Montserrat 2030, el poble que volem” acompanyats pel diputat de Compromís en el Congrés Joan Baldoví. Anna Campos, candidata a l’alcaldia de Montserrat per Compromís, ha sigut l’encarregada d’explicar tots els detalls de la proposta. La iniciativa ha tingut una molt bona acollida, i la sala de la Casa de la Cultura on s’ha celebrat l’esdeveniment ha estat plena de gom a gom.


Anna Campos ha manifestat que “ja estàvem molt il·lusionades amb el projecte però amb la bona resposta de gent més encara”. També ha afegit que “ens volem disculpar amb totes les persones que es van quedar sense cadira, la gran quantitat de gent que va vindre va superar totes les nostres expectatives”.

Montserrat 2030 és un pla de treball participatiu, és un conjunt d’activitats desenvolupades entre els mesos de gener i maig per a pensar, construir i decidir col•lectivament quin és el poble que volen els montserraters i montserrateres.

 

La idea naix de la necessitat de construir un model de poble planificat, compartit i consensuat. Des de Compromís per Montserrat compartim la idea que a la política local de Montserrat li ha faltat una idea-força, un nucli vertebrador que dotés d’unitat les polítiques públiques que s’han anat desenvolupant en el poble durant els últims anys. I davant d’aquesta problemàtica vam decidir començar a treballar en una solució: Montserrat 2030″ ha explicat Campos.

La primera activitat del projecte serà una passejada pel poble el diumenge 20 de gener a les 11.00 h a la plaça del Raval.


El punt final a l’acte el va posar Joan Baldoví, qui va donar el seu suport a Anna Campos com a candidata a l’alcaldia i va parlar de la tasca de Compromís al Congrés. Entre altres coses, va explicar la defensa de la citricultura valenciana i la importància de ser pragmàtics en política i buscar sempre millorar la vida de les persones”.